Archiv aktualit roku 2012

V letošním seriálu závodů Českomoravského poháru skončili Gepardi celkově na 9. místě. Blahopřejeme a do příštího ročníku jim přejeme pevnější nervy a vyrovnanější výkony. 

24.11.2012 na MČR ve společných skladbách linie A obsadily Tygřice 14. místo. V této kategorii závodily pouze 2 skladby, které neměly jen obruče. Jednou z nich byly právě Tygřice. Gratulujeme.
Kočky se na MČR předvedly ve své premiéře a navíc zahajovaly celý závod, což se velmi podepsalo na jejich nervozitě. Obsadily 19. místo. Přejeme jim pevnější nervy a mnoho úspěchů do dalších sezón. 

Uplynulý víkend byl ve znamení Přeborů Jihomoravské soutěžní oblasti ve společných skladbách. V sobotu se konal závod linie A. Tygřice získaly bronz aKočky obsadily pěkné 5. místo. Blahopřejeme a doufáme, že obě družstva postoupí na MČR. 
V neděli bojovala linie B. Panterky získaly 6. místo. Berušky, jako nejmladší družstvo v závodě, obsadily 8. místo. Gepardi, po velké chybě v prvním provedení, skončily na nepopulární 4. příčce. Gratulujeme a přejeme hodně štěstí do dalších závodů. 

V neděli 21.10. se tři naše společné skladby zúčastnily prvních závodů podzimní sezóny. Nejmladší skladba Berušky získala bronz, stejně jako staršíTygřiceKočky obsadily 6. místo. Gratulujeme a přejeme do nadcházejících týdnů mnoho štěstí a dalších úspěchů. 

26.5. se Alina Chamzina stala mistryní České republiky v sestavě bez náčiní a ve víceboji získala bronzovou medailiNela Polášková obsadila velmi pěkné26. místo. Moc gratulujeme. 

27. 5. na oblastním přeboru kombinovaného programu se v kategorii Žen nejlépe umístila Barča Votoupalová (5. místo), Veronika Tomášková a Dominika Alexová obsadily 12. - 13. místo, Lucie Brázdová skončila na 14. místě. V kategorii II. VTp se závodnice umístily takto: 10. - 11. místo Martina Lepková, 14. místo Karolína Matušková, 22. místo Barbora Horáková, 24. místo Iveta Brabcová. V kategorii III. VTp: Terezie Nováková a Nela Prusenovská na 28. - 29. místě. Blahopřejeme. 

20.5. na závodě Kohoutovický pohár získaly naše závodnice následující umístění. V kategorii 0. C: 1. místo Helena Čechová, 2. místo Linda Horáčková, 3. místo Anna Fusková, 5. místo Linda Vysekalová. V kategorii 0. B: 1. místo Tereza Svobodová, 4. místo Laura Řiháková, 5. místo Ela Jílková, 7. místo Kamila Hájková, 8. místo Kristýna Kreisová, 9. místo Kamila Kosová, 10. místo Veronika Čechová, 11. místo Veronika Glozarová. V kategorii 0. A: 1. místo Ema Jiráčková, 7. místo Anna Kejvalová, 8. místo Sára Fialová, 9. místo Petra Schlagmannová, 10. místo Marie Indrová. V kategorii III. VTp: 12. místo Adéla Klimešová, 13. místo Nela Prusenovská, 14. místo Terezie Nováková, 15. místo Ina Boháčková. V kategorii II. VTp: 2. místo Karolína Matušková, 6. místo Martina Lepková, 9. místo Barbora Horáková, 13. místo Iveta Brabcová. V kategorii Ženy: 2. místo Barbora Votoupalová, 6. místo Veronika Tomášková, 9. místo Dominika Alexová. V kategorii NNML: 3. místo Eliška Petkovská, 5. místo Zina Hrdličková, 6. místo Kateřina Kreisová. V kategorii NML: 1. místo Alina Chamzina, 2. místo Nela Polášková, 3. místo Nikol Horáčková, 5. místo Lucie Vysekalová, 10. místo Eva Müllerová. Gratulujeme. 

12.5. na městském přeboru kombinovaného programu v kategorii Žen získala Veronika Tomášková zlato a Barča Votoupalová stříbro, Lucie Brázdová skončila 4. - 5. a Dominika Alexová na 7. místě. V kategorii II. VTp obsadila nepopulární 4. příčku Martina Lepková. 10. místo získala Zuzana Tesaříková, 11. místo Kája Matušková, 12. místo Barča Horáková, 18. místo Iveta Brabcová. Kategorii III. VTp: 16. místo Adéla Klimešová, 17. místo Terezie Nováková, 18. místo Nela Prusenovská. Na Spring cupu ve volném programu se nejlépe dařilo Alině Chamzině, která v mezinárodní konkurenci obsadila pěkné 10. místo. Dále nás zde reprezentovaly závodnice: Nela Polášková (26), Lucie Vysekalová (27), Eva Müllerová (29) a Eliška Petkovská (14), Zina Hrdličková (16). Gratulujeme. 

5.5. získala Alina Chamzina zlatou medaili a titul Přebornice Jihomoravského kraje a spolu s Nelou Poláškovou, která obsadila 7. příčku, si vybojovaly postup na Mistrovství České republiky v kategorii Naděje mladší. Nikol Horáčková obsadila velmi pěkné 13. místo a Lucie Vysekalová na svých prvních závodech v trojboji skončila na 18. místě. 
V neděli na Přerovské stužce se nejlépe dařilo Barči Votoupalové, obsadila 6. místo. Gratulujeme. 

28.4. se náš oddíl stal pořadatelem Jarního poháru. Nejcennější místa získaly: Zina Hrdličková (5), Alina Chamzina (1), Nela Polášková (4), Martina Lepková (3), Zuzana Tesaříková (4), Kája Matušková (5), Dominika Alexová (1), Lucie Brázdová (2). Na dalších místech se umístily: Ema Jiráčková (6), Tereza Svobodová (7), Veronika Svobodová (8), Kateřina Kreisová (21), Nikol Horáčková (8), Lucie Vysekalová (12), Eva Müllerová (16), Barbora Horáková (7), Barča Votoupalová (6). Děkujeme všem, kteří se úspěšně podíleli na organizaci. 

V sobotu se nejlépe dařilo Alině Chamzině v Praze, která po chybě v obruči získala 5. místo a Barči Votoupalové v Břeclavi, která obsadilo 6. místo. Gratulujeme. Nikol Horáčková skončila v Praze na 25. místě. V Břeclavi obsadila Veronika Tomášková 11. místo a Dominika Alexová 12. místo. 

14.4.2012 jsme bojovali ve volném programu ve Vyškově. 1. místo Alina Chamzina, 8. místo Nela Polášková a 9. místo Lucie Vysekalová. V Brně v základním programu jsme měli hojné zastoupení. V kategorii 0.A v BN obsadila3. - 4. místo Linda Vysekalová, kat. 0. A BN a akroba: 1. místo Tereza Svobodová, 2. místo Laura Řiháková, 3. místo Linda Horáčková, 5. místo Anna Fusková, 6. místo Markéta Palásková, 7. místo Helena Čechová. V kat 0. B BN a akroba: 2. místo Ema Jiráčková, 4. místo Barbora Tronečková, 11. místo Anna Kejvalová. Kat 0.B BN 1. místo Sára Fialová. Gratulujeme všem účastnicím závodů. 

7.4.2012 jsme se zúčastnili mezinárodního závodu v Bree v Belgii, kde se nám velmi dařilo. Všechny závodnice skončily ve svých kategoriích do desátého místa. 1. místa: Eliška Petkovská, Alina Chamzina a Nela Polášková. 2. místa: Lucie Vysekalová, Zuzana Tesaříková, Barča Votoupalová. 6. místo Martina Lepková, 7. místo Barča Horáková a 8. místo Kája Matušková. Gratulujeme. 

Uplynulý víkend se našim závodnicím opět dařilo. V sobotu na Žďárské sněžence v silné mezinárodní konkurenci obsadila Alina Chamzina po chybě ve švihadle 10. místo a Nela Polášková skončila 12. Na Baby cupu získala v kat. 0. B Linda Horáčková 12. místo, Anna Fusková 13. místo a Helena Čechová 14. místo. V kat. 0. A 14 místo obsadila Ema Jiráčková, 16. - 17. místo Barbora Tronečková, 19. místo Veronika Zoubková. V neděli v početném startovním poli Veselské panenky vybojovala Nikol Horáčková rovněž 10. příčku, Lucie Vysekalová skončila na 25. místě. Eliška Petkovská byla 31. Gratulujeme. 

O letošní vynikající zahájení jarní závodní sezóny se v sobotu na Goodwill Cupu v Praze postarala Alina Chamzina, která obsadila nepopulární, ale krásnou 4. příčku. Nele Poláškové se bohužel nedařilo v sestavě s obručí a tak skončila na 13. místě. Oběma gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů.