Archiv aktualit roku 2011

V neděli jsme uspořádali závod společných skladeb Kohoutovický pohár. Dopoledne byla na programu linie A, kde Tygřice získaly stříbro a Gepardinepopulární 4. místo. Odpoledne v linii B získali Panterky a Draci 3. místa, Koťata 2. místo a Kočky 1. místo. Ve dvojicích byly Barča s Verčou třetí. Gratulujeme. 

12.-13.11. 2011 byl víkend ve znamení Přeborů Jihomoravské soutěžní oblasti. V sobotu bojovala o postup na MČR linie A. Jistý postup mají Seniorky se stříbrnou příčkou. Tygřice byly bronzové a Gepardi získali 6. příčku.
V neděli v linii B získaly Kočky 4. místo a Koťata 8. místo. Gratulujeme. 

O víkendu jsme se zúčastnili tří pohárových závodů. 5.11. se v Zubří konal Valašský pohár, kde byly Kočky páté. V Přerově na Rycon Cupu skončily Tygřice, po nevydařeném 1. provedení, osmé. 6.11. na Trasko Cupu ve Vyškově soutěžily Panterky (5. místo), Tygřice (6. místo) a Gepardi (12. místo, po zranění Martiny jen ve čtyřech). 

29.10.2011 se v Přerově uskutečnil Creative Caps Cup. Ve dvojicích získalaBarča a Verča bronz. V kategorii naděje mladší získaly Tygřice 7. místo a Gepardi 11. místo. Seniorky byly páté. Gratulujeme. 

V sobotu se na Mantila Gym Cupu představily hned čtyři naše společné skladby a jedna dvojice. Veronika Tomášková a Barbora Votoupalová získaly stříbrnou příčku. V I. kategorii linie B se Kočky umístily na 6. místě a Koťata na 7. místě. Mezi nadějemi mladšími linie A zazářili Gepardi, kteří získali zlato a v kategorii seniorky jsme obsadili stříbrnou příčku. Gratulujeme. 

Letošní podzimní sezónu jsme zahájili závodem dvojic a trojic v Jihlavě.Veronika Tomášková a Barbora Votoupalová zde získaly stříbrnou medaili. Gratulujeme. 

V sobotu 18.6. jsme uzavřeli závodní sezónu oblastním přeborem volného programu kategorií naděje nejmladší. Zlatou medaili a titul Přebornice Jihomoravského kraje mezi ročníky 2002 získala Alina Chamzina. Moc gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci oddílu v průběhu celé jarní sezóny. Na 10. místě skončila Lucie Vysekalová. Mezi ročníky 2003 se nejlépe dařilo Elišce Zounkové, která získala 13. místo. Gratulujeme. 

V neděli 5.6. jsem se zúčastnili závodu volného programu v Bratislavě. Nejlépe se dařilo Alině Chamzině (r. 2002), která přiváží stříbro a v sestavě se švihadlem zlato, Lucie Vysekalová byla sedmá. Tamara Opletalová (r. 2003) získala 7. místo a Nela Polášková (r. 2001) 8. místo. Gratulujeme. 

Dalším závodem, který jsme letos uspořádali, byl Kohoutovický pohár. V dopolední části Základního programu bodovala Veronika Zoubková (3. místo 0. B). V odpolední části Volného programu získala Kateřina Kreisová (r. 2003) se sestavou bez náčiní 3. místo. Zlatou medaili vybojovala ve dvojboji Sára Šamánková (r. 2004). Rovněž zlato získala Tamara Opletalová, stříbro Eliška Petkovská a bronz Eliška Zounková (r. 2003). 1. místo obsadila také Alina Chamzina a 3. místo Lucie Vysekalová (r. 2002). V kategorii r. 2000 + 2001 obsadily stupně vítězů Nikol Horáčková, Zuzana Tesaříková a Karolína Matušková. V Open kategorii r. 1996 a st. byla první Veronika Tomášková a druhá Dominika Alexová. Všem gratulujeme. 

V neděli jsem uspořádali pohárový závod volného programu s mezinárodní účastí Jarní pohár. V kategorii NNML (r. 2003) se na 3. místě umístila Tamara Opletalová, pátá byla Barbora Gajárková, 6. místo Zina Hrdličková, 7. místo Eliška Petkovská, 8. místo Eliška Zounková, 10. místo Natálie Sedláčková. Zlatou medaili mezi NNML (r. 2002) získala Alina Chamzina, 4. místo obsadilaLucie Vysekalová, 8. místo Eva Müllerová, 9. místo Lucie Špičková. Mezi NML (r. 2001) získala stříbro Nikol Horáčková a bronz Nela Polášková, 5. místoobsadila Veronika Vondráčková, 6. místo Lucie Havranová. V kategorii NML (r. 2000) závodily Zuzana Tesaříková (6), Martina Lepková (8), Barbora Horáčková (9) a Karolína Matušková (10). Stříbrnou medaili v kategorii KST získalaVeronika Tomášková. Nicole Kleinová závod po zranění nedokončila. Mezi dorostenkami bodovala Barbora Votoupalová (stříbro), Pavla Vejmělková (bronz) a Lucie Brázdová (5. místo). V katekorii KP Ženy skončila Dominika Alexová čtvrtá. Gratulujeme. 

Uplynulý víkend se nejlépe dařilo Alině Chamzině ve Vyškově, kde získalazlatou madaili. Na 9. místech se v různých kategoriích umístily Sára Šamánková a Barbora Gajárková. V Přerově se nejlépe dařilo Nele Poláškové, která za sestavu s obručí získala 3. místo. Dominika Alexová získala 9. místo v kombinovaném programu. Gratulujeme. 

Nejvýznamějším závodem víkendu byl Oblastní přebor kadetek a dorostenek. V kategorii kadetky starší se na 7. místě umístila Veronika Tomášková, 8. skončilaNicole Kleinová. V kategorii dorostenek utekl o "fous" postup na MČR Barboře Votoupalové (5. místo), 6. místo obsadila Pavla Vějmělková a 7. byla Lucie Brázdová.
V početných kategoriích nadějí nejmladších a mladších na víkendových závodech v Milevsku a Třebíči se naše závodnice Eliška Zounková, Eliška Petkovská, Nikol Horáčková, Tamara Opletalová, Zuzana Tesaříková a Martina Lepková umístily v polovině startovního pole. 

O víkendu jsme se účastnili 4 závodů. V sobotu v Bruntále získala Alina Chamzina v kategorii naděje nejmladší stříbrnou medaili (finále se švihadlem zlato)Lucie Vysekalová skončila desátá. V kategorii naděje mladší se nejlépe dařilo Nikol Horáčkové, která získala také 10. místo.
Dominika Alexová
 na závodě v Břeclavi obsadila 8. místo
V Písku získala Veronika Tomášková 9. místo(kadetky starší). 
V neděli v Ústí nad Labem si Veronika polepšila a skončila pátá. V kategorii dorostenky závodily Pavla Vejmělková (6), Barbora Votoupalová (7) a Lucie Brázdová (8).
Všem gratulujeme.

V sobotu 26. 3. 2011 jsme se zúčastnili prvního oficiálního závodu volného programu ve Veselí nad Moravou. Ve velmi početných startovních polích se nejlépe dařilo Alině Chamzině, která v kategorii naděje nejmladší (r. 2002) získala zlatou medali. Ve stejné kategorii ještě zabodovala Lucie Vysekalová na 7. místě. Mezi nedějemi nejmladšími (r. 2003) zazářila Barča Gajárková, která na svém úplně prvním závodě ve volném programu získala krásné 5. místo. Tamara Opletalová obsadila 10. příčku. V kategorii naděje mladší (r. 2001) vybojovaly vyrovnanými výkony Nela Polášková 8. místo a Nikol Horáčková 11. místo. Všem gratulujeme. 

V sobotu 27. 2. 2011 jsme se zúčastnili Přehlídky podiových skladeb a naše družstvo Opic suverénně zvítězilo. Gratulujeme a přejeme, ať se jim na jaře daří podobně!