Archiv aktualit roku 2010

Nejvýznamnějším závodem podzimní sezóny je Mistrovství České republiky společných skladeb, kde nás letos reprezentovala hned 3 družstva. Seniorky získaly 6. místo, Opice obsadily místo deváté a Naděje skončily na 17. místě. Gratulujeme a děkujeme za reprezentaci oddílu. 

Na oblastním přeboru společných skladeb linie A na?e dru?stva vybojovala postup na Mistrovství České republiky. Seniorky postupovaly z druhého místa, Opice ze třetího a Naděje ze 6. místa.
Na oblastním přeboru linie B získala Ko?ata 4. místo a Kočky 6. místo.V?em gratulujeme. 

Letošní podzimní sezónu jsme zahájili velmi brzy, a to 9.10. na třebíčském závodě Ayllen Cup 2010. Náš oddíl zde reprezentovala celkem 4 družstva. V linii B se mezi nejmladšími na 5. místě umístila Koťata, mezi staršími si nepopulární 4. místo vybojovaly Kočky. V linii A získaly Opice rovněž 5. místo aNaděje skončily 7. Všem gratulujeme. 

Letošní jarní sezónu jsme uzavřeli ukázkovou hodinou, ve které závodnice předvedly řadu závodních sestav i exhibičních vystoupení. Maminky Tygřic, Koček a Ještěrek si pro nás pod vedením Zuzky Hírešové připravily, jako už tradičně, baletní a taneční vystoupení, za které sklidily zasloužený potlesk. Poslední červnové pondělní odpoledne jsme se v hojném počtu sešli na závěrečné akci sezóny na terase kohoutovické Myslivny. Všem závodnicím, trenérkám, rozhodčím a našim příznivcům přejeme co nejkrásnější léto plné odpočinku a těšíme se nashledanou v polovině srpna na letních soustředěních!

Na posledním závodě letošní jarní sezóny, sobotním Oblastním přeboru nadějí nejmladších, nás reprezentovalo 10 závodnic: Tamara Opletalová, Eliška Petkovská, Alina Chamzina, Lucie Špičková, Lucie Vysekalová, Lucie Havranová, Nikol Horáčková, Nela Polášková, Nela Prusenovská a Veronika Vondráčková. Mezi závodnicemi ročníku 2003 se nejlépe dařilo Tamaře, která získala 6. místo, Eliška skončila desátá. O kategorii výš si stříbrnou medailivybojovala Alina, Lucie Vysekalová se umístila šestá. Mezi děvčaty ročníku 2001 si 7. místo vybojovala Nela Polášková a Nikol skončila rovněž desátá. Všem závodnicím i trenérkám blahopřejeme! 

Na letošním Kohoutovickém poháru se závodilo ve čtyřech kategoriích dopoledne a v šesti kategoriích odpoledne a představilo se na něm celkem 26 domácích závodnic. Medailová umístění získaly: v základním programu v 0. B kategorii stříbro Sára Šamánková a bronz Hana Dohnalová, v 0. A kategorii opět stříbro Zina Hrdličková a bronz Barbora Gajárková. V odpoledním závodu volného programu medailové úspěchy pokračovaly: v nadějích nejmladších ročník 2003 Tamara Opletalová vybojovala zlato a v ročníku 2002 si rovněžzlatou medaili odnesla Alina Chamzina. Lucie Vysekalová se umístila nabronzové příčce. O kategorii výš, v nadějích nejmladších ročník 2001, si zlatou medaili vybojovala Nela Polášková. V kategorii nadějí mladších skončila zlatá Barbora Horáková, stříbrná Zuzana Tesaříková a bronzová Erika Adamíková. Ze závodu poslední kategorie Open pro závodnice ročníků 1996 a starší sistříbrnou medaili odnáší trenérka Lucie Zímová. Blahopřejeme všem jmenovaným i nejmenovaným závodnicím a jejich trenérkám! 

Na víkendových oblastních přeborech v kombinovaném a základním programunás reprezentovalo celkem 5 závodnic. V početném startovním poli těchto kategorií se nejlépe dařilo Sáře Šamánkové, která si vybojovala bronzovou medaili. Blahopřejeme!
V sobotu 22.5. nás na mezinárodním pohárovém závodě O pohár města Vyškova reprezentovalo 9 závodnic ročníků 2003 - 2001. Nejlépe se dařilo Alině Chamzině, která mezi děvčaty ročníku 2002 získala zlatou medaili, o rok staršíNikol Horáčková vybojovala stříbro a Nela Polášková po chybě v obruči skončila pátá. Všem (i nejmenovaným) závodnicím gratulujeme. 

Je za námi další závodní víkend. Nejvýznamnějším závodem, kterého jsme se tentokrát účastnili, bylo Mistrovství České republiky v kadetkách starších, kde nás zastupovala Barbora Votoupalová. V konkurenci nejlepších závodnic z celé republiky se po drobných zaváháních v obou předvedených sestavách umístila dvacátáčtvrtá.
8. května se naše závodnice zúčastnily několika závodů. Na Bohemka Cupu v 0. kategorii základního programu se Sára Šamánková umístila na 9. místě. V kategorii nadějí nejmladších se nejlépe dařilo Lucce Vysekalové, která si vybojovala 5. místo.
V Brně se konal městský přebor kombinovaného programu. Nikola Čtvrtníčková(jediná reprezentantka oddílu) postoupila do oblastního kola.
Dne 9.května se 6 našich závodnic zúčastnilo pohárového závodu Černovické lízátko. Sára Šamánková si v 0. kategorii B. vybojovala stříbrnou medaili. V 0. kategorii A se nejlépe dařilo Zině Hrdličkové. Všechna děvčata podala vyrovnaný výkon.
Všem gratulujeme a přejeme hodně štěstí do dalších závodů! 

Na oblastním přeboru nadějí mladších se v sobotu 1.5.2010 v početném startovním poli nejlépe dařilo Martině Lepkové. 
Naděje nejmladší odjely ve stejný den závodit na Milevský pohárek a umístily se následovně: mezi závodnicemi ročníku 2003 Tamara Opletalová sedmá a Eliška Petkovská devátá, v kategorii děvčat o rok starších vybojovala Alina Chamzina bronz a Lucie Špičková skončila sedmá. Blahopřejeme. 

Minulý víkend se opět nesl zcela v závodním duchu. V sobotu se 5 našich závodnic účastnilo mezinárodního závodu Spring cup. Nejlépe se dařilo Nele Poláškové, která v sestavě bez náčiní získala zlatou medaili, ve dvojboji byla čtvrtá. Nikol Horáčková získala 6. místo. Odpoledne se nejlépe vydařilo Barboře Votoupalové, která se umístila na 6. místě.
V neděli náš oddíl pořádal XIV. ročník Jarního poháru. Naše barvy hájilo 21 závodnic. Nejlépe se umístily: 2. místo Tamara Opletalová (2003), 4. místo Eliška Petkovská (2003), 5. místo Lucie Špičková (2002, BZN), 2. místo Alina Chamzina (2002, dvojboj), 2. místo Nela Polášková (2001), 4. místo Nikol Horáčková (2001), 5. místo Kateřina Šeichová (2000), 1. místo Barbora Votoupalová (1995), 2. místo Veronika Tomášková (1996), 2. místo Pavla Vejmělková (1994). Náš oddíl v součtu vybojoval 6 medailí. Všem gratulujeme a rodičům děkujeme za pomoc při organizaci.
V neděli se také Sára Šamánková a Zina Hrdličková zúčastnily závodu Žďárská pampeliška. Sára zde získala bronz.Gratulujeme. 

V sobotu 17.4.2010 si na Oblastním přeboru pořádaném naším oddílemvybojovala Barbora Votoupalová v kategorii kadetky starší čtvrtým místem postup ma MČR. Gratulujeme! Veronika Tomášková skončila bohužel těsně za posledním postupovým místem na šesté příčce. Nicole Kleinová se umístila devátá a Lucie Brázdová desátá. V kategorii dorostenky skončila Pavla Vejmělková sedmá. 
Na nedělním závodě O vinohradský hrozen v Praze se děvčata umístila následovně: Eva Mullerová sedmá, Veronika Vondráčková o kategorii výše rovněž sedmá a Lucie Havranová devátá. Všem blahopřejeme! 

V sobotu 10.4.2010 se naše závodnice volného a kombinovaného programu zúčastnily závodů v Bruntále, Břeclavi a Přerově. Většina z nich se poprvé předvedla v nových sestavách složených pro tuto závodní sezónu. V početných kategoriích nejmladších závdonic se nejlépe dařilo Alině Chamzině - 5. místo v Bruntále, Nele Poláškové - 7. místo v Bruntále, Nikol Horáčkové - 8. místo v Přerově a Lucii Špičkové - 11. místo v Břeclavi. Všem závodnicím (i nejmenovaným) blahopřejeme! 

V sobotu 3.4.2010 se 11 našich závodnic zúčastnilo mezinárodního závodu v belgickém Bree. V kategorii závodnic ročníků 2001 a 2000 se nejvíce dařiloNikol Horáčkové, která si po vyrovnaném výkonu vybojovala stříbro. V početném startovním poli juniorek si nejlépe vedla Barbora Votoupalová, která se v předvední sestav vyvarovala chyb a zaslouženě si vybojovala zlatou medaili. Všem závodnicím i trenérkám gratulujeme! 

27.3.2010 se náš oddíl zúčastnil prvního oficiálního závodu ve volném programu Veselská panenka 2010, kde nás reprezentovalo 8 závodnic ve 3 kategoriích (ročníky 2002 - 1995). V kategorii NNML se nejlépe dařilo Nikol Horáčkové, mezi kadetkami staršími byla nejlepší Veronika Tomášková. Obě získaly bramborovou medaili. Všem závodnicím gratulujeme! 

Na závodě Břeclavský sněhulák 27.3.2010 si mezi nejmladšími závodnicemi vybojovala zlatou medaili naše Sára Šamánková. Moc blahopřejeme! 

Gratulujeme všem našim nově vyškoleným trenérkám a rozhodčím III. třídy a přejeme jim hodně úspěchů v práci v oddíle! 

V anketě Sportovec Kohoutovic 2009 se v kategorii družstev umístilo na 3. místě naše juniorské družstvo ve složení Denisa Belatková, Lucie Brázdová, Veronika Tomášková, Pavla Vejmělková a Barbora Votoupalová pod vedením trenérek Sylvie Holubové a Lucie Zímové. Gratulujeme! 

Na přehlídce pódiových skladeb pořádané 21. 2. 2010 Regionálním centrem ASPV získaly naše nejmladší závodnice, Panterky (5 - 6 let), pohárové umístěníza předvedení skladby Růžový panter v choreografii Lucie Zímové. Blahopřejeme! 

Na sobotním (23.1.2010) pohárovém závodě Baby Cup v Brně-Líšni se dařilo našim družstvům společných skladeb linie B - Panterky i Ještěrky si vybojovalystříbrné medaile. Mezi nejmladšími závodnicemi základního programu 
(r. 2004) se na stříbrné příčce umístila Sára Šamánková. Všem gratulujeme!