Archiv aktualit roku 2008

17.12.2008 se uskutečnila vánoční hodina, kterou jsme se rozloučili s rokem 2008. Na programu bylo předvedení pěti závodních společných skladeb, které nás úspěšně reprezentovaly celou podzimní sezónu a také exibiční vystoupení těchto závodnic. Dále se představila i nejmladší děvčata cvičící od letošního září a celý večer oživil Spiderman Lucie.
Trenérský tým přeje všem závodnicím a jejich rodinám krásné prožití vánočních svátků a do roku 2009 hodně zdraví, pohody a úspěchů nejen ve sportovním světě. 

Posledním závodem letošní sezóny byl bratislavský Memoriál Hermy Jochovej, kterého se zúčastnily Kočky a získaly bronzové medaile a družstvo nadějí, které skončilo stříbrné. Gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci po celou sezónu. 

KOHOUTOVICKÝ VÁNOČNÍ POHÁR ve společných skladbách, který jsme uspořádali 7.12.2008 v prostorách ZŠ Chalabalova ovládly domácí gymnastky.Nejmladší družstvo Panterek vybojovalo zlatou medaili rovněžKočky a Safri Duo.Naděje získaly 2.místo.Panterky starší obsadily 5.misto. Vsem závodnicím gratulujeme! 

Exhibiční vystoupení družstva Nadějí v brněnském Boby centru mělo velký úspěch.Družstvo ve složení Dominika Alexova, Denisa Belatkova, Lucie Brazdova, Veronika Tomaskova, Barbora Votoupalova a Katerina Jirmusovapředvedlo dvě skladby, publikum složené především ze zahraničních diváků bylo nadšeno a děvčata byla za své výkony odměněna ohlušujícím aplausem. Ještě jednou děkujeme za skvělý výkon. 

Na Mistrovství České republiky ve společných skladbách 30. 11. 2008 v Prostějově obsadilo naše družstvo nadějí ve složení Dominika Alexová, Denisa Belatková, Lucie Brázdová, Veronika Tomášková, Barbora Votoupalová a Kateřina Jirmusová po velké chybě v úvodu jejich náročné skladby, která závodnice stála postup do finálových bojů, 9. místo. Všem závodnicím a celému trenérskému týmu k pěknému umístění na nejvyšší republikové soutěži gratulujeme! 

V neděli 23. 11. 2008 se čtyři družstva představila na dalším mezinárodním závodě, na Trasko Cupu, tentokrát v Prostějově. Nejúspěšnější byly Kočky, které si po výborném výkonu vybojovaly stříbrnou medaili. Panterky mladšískončily deváté a Panterky starší desátéDružstvo Nadějí se na poslední prověrce před Mistrovstvím republiky příští týden umístilo na pěkné páté příčce. Držíme palce na MČR! 

Obrovský úspěch zaznamenaly naše malé závodnice 17. 11. 2008 namezinárodním závodě Třebíčský podzimPanterky mladší získaly stříbrnou aKočky bronzovou medaili. Blahopřejeme! 
Družstvu Safri duo patřilo v početném startovním poli sedmé místo. Mezi téměř dvaceti družstvy ze čtyř zemí se Naděje po nevydařeném výkonu umístily třinácté. Všem našim závodnicím přejeme co nejvíc úspěchů do dalších závodů! 

Na Oblastním přeboru společných skladeb ve Vyškově se v sobotu 15. 11. 2008 představilo všech pět družstev našeho oddílu. V kategorii E2 vybojovalo družstvo Koček bronzovou medaili, Panterky starší skončily osmé a Panterky mladší devátéDružstvo Safri duo se v kategorii E1 umístilo šestéNaděje si zaslouženě vybojovaly stříbrnou příčku, která pro ně znamená účast na Mistrovství České republiky.
Moc gratulujeme! 

Veselského poháru 8. 11. 2008 se zúčastnila tři družstva našich nejmladších závodnic. V nejpočetněji obsazené kategoriii vybojovaly Kočky (N. Horáčková, A. Chamzina, M. Machová, N. Polášková, V. Vondráčková a L. Havranová) 5. místo. Družstvo Panterek mladších, nejmladší družstvo celé soutěže, tentokrát ve složení V. Kuhrová, L. Nebeská, T. Opletalová, L. Špičková a L. Vysekalová skončilo osmé. Družstvo Panterek starších (D. Bičanová, L. Nečasová, N. Prusenovská a M. Šmídová), pro které byl závod v letošní závodní sezóně premiérou, se umístilo deváté.
Gratulujeme a všem našim závodnicím i trenérkám přejeme do dalších závodů co nejvíc úspěchů! 

V neděli 2.11.2008 nás na závodě v Přerově reprezentovala tři družstva. V kategorii E se na 7. místě umístilo družstvo Safri duo a na 11. místě družstvo Koček. V kategorii naděje se naše společná skladba umístila na 5. místě. Gratulujeme. 

25.10.2008 se konal závod O Cenu města Chomutova, na kterém nás reprezentovalo družstvo v kategorii nadějí. Společná skladba, ve složeníDominika Alexová, Denisa Belatková, Lucie Brázdová, Kateřina Jirmusová a Barbora Votoupalová, zaslouženě získala stříbrnou pozici.
Závodnicím i trenérkám gratulujeme.

V sobotu 18.10.2008 se tři naše družstva zúčastnila prvního pohárového závodu ve společných skladbách v Břeclavi. Nejvíce se dařilo "kočkám" ve složeníNikol Horáčková, Alina Chamzina, Michaela Machová, Nela Polášková a Veronika Vondráčková, které v konkurenci 11 družstev vybojovaly stříbrnou pozici. Ve stejné kategorii se představily také "panterky mladší" Lenka Nebeská, Veronika Kührová, Eliška Petkovská, Lucie Špičková a Lucie Vysekalová, jedno z mála družstev kompletně složených z nejmladších děvčátek ročníků 2002 a 2003, které si mezi staršími závodnicemi vybojovaly 7. místo. V kategorii E nás zastupovalo družstvo "safri duo" ve složení Erika Adamíková, Gabriela Gregorová, Barbora Horáková, Eliška Kouřilová, Martina Lepková, Ivana Rundštuková a Zuzana Tesaříková. V silné konkurenci děvčata nakonec obsadila 9. místo.
Všem závodnicím i trenérkám blahopřejeme a držíme palce do dalších závodů!

Po týdenním letním soustředění v Brně a prvním podzimním soustředění v Pršticích se všechna družstva našich závodnic poprvé představila v nových společných skladbách na kontrolním závodě 3.10. 2008. 
Následující den předvedly Dominika Alexová a Veronika Tomášková na zábavním odpoledni v brněnské ZOO exhibiční vystoupení, za které sklidily zasloužený potlesk. Děkujeme za úspěšnou reprezentaci oddílu!



18.6.2008 jsme se rozloučili s letošní jarní sezónou již tradiční závěrečnou hodinou. Předvedly se nám zde závodnice oddílu se svými závodními sestavami, ale také v sestavách exhibičních. Největší úspěch tentokrát měly maminky, které předvedly exhibiční vystoupení s názvem Poslední naděje. Moc jim za to děkujeme!
Přejeme všem závodnicím, trenérkám, rozhodčím a jejich rodinám krásné zasloužené prázdniny a těšíme se v srpnu na soustředění! 

V sobotu 14. června se 11 z našich nadějí nejmladších (Alina Chamzina, Nela Polášková, Lucie Havranová, Veronika Vondráčková, Martina Lepková, Erika Adamíková, Barbora Horáková, Zuzana Tesaříková, Kateřina Šeichová a Ivana Rundštuková) zúčastnilo pro ně nejvýznamnějšího závodu sezóny, Oblastního přeboru pro rok 2008. Nejlépe se dařilo Alince Chamzině, která získala za sestavu bez náčiní suverénně nejvyšší počet bodů, ale nezdar v sestavě s obručí způsobený nedostatkem závodních zkušeností ji bohužel nakonec odsunul na nepopulární 4. příčku. V dalších velmi početných kategoriích byly za své sestavy nejlépe ohodnoceny Nikol Horáčková na 7. místěMartina Lepková, která skončila 8., a Erika Adamíková si vybojovala 9. příčku. Všem děvčatům gratulujeme a do nastávající závodní sezóny přejeme moc a moc úspěchů! 

Ve dnech 31.5. a 1.6. uspořádal náš oddíl GYMNASTICKÝ VÍKEND V KOHOUTOVICÍCH .
Sobota patřila již XII. ročníku Jarního poháru - závodu s mezinárodní účastí v kategoriích volného programu a neděle Kohoutovickému pohárovému závodu v kategoriích základního a kombinovaného programu.
Na závodech se předvedly téměř všechny závodnice oddílu, a to v závodních sestavách i v exhibičních vystoupeních (výsledky budou zveřejněny v historii).
Všem závodnicím gratulujeme a zároveň děkujeme rodičům, trenérkám a jejich rodinám za organizaci a podporu! 

Na oblastním přeboru základního programu se v kategorii nemladších závodnic umístila Lucie Vysekalová na 8 místě. Tamarka Opletalová a Eliška Petkovská po velmi pěkném výkonu skončily na 17. a 18. místě.Gratulujeme! 

Oddíl moderní gymnastiky ASPV Brno pořádá v tělocvičně ZŠ Chalabalova 2GYMNASTICKÝ VÍKEND V KOHOUTOVICÍCH 31.5. - 1.6.2008.
Sobota 31. 5. v 10:00 hodin Jarní pohár - XII. ročník závodu s mezinárodní účastí v kategoriích volného programu a neděle 1. 6. v 9:15 hodin Kohoutovický pohárový závod v kategoriích základního a kombinovaného programu.
Na oba závody jste srdečně zváni! 

18.5.2008 se naše závodnice zúčastnily přeboru Jihomoravské soutěžní oblasti. V kategorii III. VTp závodila Nikola Čtvrtníčková, která skončila na 20. místě a Klaudie Adamíková získala 24. místo. V kategorii II. VTp se nejlépe dařilo Denise Belatkové na 13. místě, velmi pěkný výkon předvedla Iveta Hýblová, pro kterou to byl teprve druhý závod (17. - 18. místo). Nicole Kleinová se po chybě umístila na 19. místě. Gratulujeme. 

17.5.2008 se konal závod ZPMG Černovické lízátko s účastí našich závodnic. V nejmladší kategorii se děvčata umístila takto: Markéta Nová 5. místo, Eliška Petkovská 6. - 7. místo, Lucie Vysekalová a Nela Prusenovská 11. - 12. místo, Tamara Opletalová 13. místo a Linda Reichertová skončila 16. O kategorii výše se na 28. místě umístila Katka Valešová. Všem gratulujeme! 

V sobotu 10.5. 2008 se tři závodnice ASPV Brno zúčastnily Mistrovství České republiky kategorie kadetky mladší. V početném startovním poli se závodnice neztratily a předvedly se vyrovnanými výkony. Veronice Tomáškové jen o 0,15 bodu utekl postup do finále a skončila na 18. místěBarbora Votoupalovávybojovala 23.místo a Dominika Alexová se umístila na 26.místě. Gratulujeme k úspešnému vyvrcholení jarní sezóny! 

Naše závodnice si vybojovaly postup na oblastní přebor. Po vydařeném výkonu obsadila Nicole Kleinová 6. místo v silné konkurenci zkušených závodnic. Postup si zajistila také Denisa Belatková,Iveta HýblováAndrea Křížová,Klaudie Adamíková a Nikol Čtvrtníčková. Všem gratulujeme! 

Na mezinárodním závodě Milevský pohárek se 8. 5. 2008 dařilo našim nejmladším závodnicím. Alinka Chamzina (2002) vybojovala stříbrnou medaili,Lucinka Špičková (2002) a Lenička Nebeská (2002), které se v nových sestavách představily poprvé, skončily šestá a osmá. Erika Adamíková (2000) si odbyla premiéru v sestavě s obručí a umístila se desátá. Všem gratulujeme! 

V sobotu 3. 5. 2008 se šest závodnic našeho oddílu zúčastnilo mezinárodního závodu ve Vyškově. V početném poli gymnastek z celé ČR a Slovenska se děvčata umístila následovně: Nikol Horáčková (2001) 10. místo, Veronika Vondráčková (2001) 13. místo, Dominika Bičanová (2001) 18. místo; Erika Adamíková (2000) 13. místo, Kateřina Šeichová (2000) 17. místo; Ivana Rundštuková (1999) 21. místo. Do dalších závodů přejeme co nejvíc úspěchů! 

Na městském přeboru základního programu si 26. dubna 2008 v 0. B kategorii zajistily postup na oblastní přebor naše nejmladší závodnice, děvčata narozená v letech 2002 a 2003. Lucinka Vysekalová vybojovala stříbrnou medaili, Markétka Nová skončila 4., Tamarka Opletalová 5. a Eliška Petkovská se umístila 8. Všem moc gratulujeme k úspěchu a přejeme hodně štěstí v dalších závodech! 

19. dubna uspořádal náš oddíl oblastní přebor kadetek a dorostenek. Velkého úspěchu dosáhly v kategorii kadetky mladší Veronika Tomášková (5. místo),Dominika Alexová (6. místo) a Barbora Votoupalová (7. místo), které si vybojovaly postup na Mistrovství ČR. Na 8.místě se umístila Lucie Brázdová a na 9. místě, se i přes zdravotní komplikace, umístila Kateřina Jirmusová. Závodnicím gratulujeme a zároveň děkujeme všem, kteří se podíleli na skvělé organizaci závodu! 

Na mezinárodním závodě Jarní pohár SKP vybojovaly v silné konkurenci nejmladší naděje oddílu v kategorii Mini, Nela Polášková a Nikol Horáčková, 3. a 4. místo. Děvčátka závodila poprvé i v sestavě s obručí, která se jim velmi vydařila. Závodnice ročníku 2000, v nejsilněji obsazené kategorii Naděje nejmladší, bojovaly především s velkým počtem starších závodnic. Proto i umístění: Barbora Horáková 24., Martina Lepková 26. a Zuzana Tesaříková 28., je pro děvčata úspěchem. Všem závodnicím gratulujeme! 

Na mezinárodním závodě ve volném programu Přerovská stuha vybojovala v kategorii kadetky mladší Veronika Tomášková 14. místo a Barbora Votoupalová skončila na místě 15. V silné konkurenci se děvčata po vydařeném výkonu umístila v polovině startovního pole.
V kategorii naděje nejmladší bojovaly děvčata se svými staršími kolegyněmi a získala tato umístění: Veronika Vondráčková 24. místo, Lucie Havranová 25. místo a Monika Šmídová 27. místo. Všem gratulujeme! 

Na silně obsazeném mezinárodním závodě Břeclavský pohár v sobotu 5. dubna náš oddíl zastupovalo sedm závodnic kategorie Naděje nejmladší: Alina Chamzina vybojovala 3. místo stejně jako Nela Polášková o kategorii výš. Nikol Horáčková získala 4.místo. Gratulujeme!
Děvčata ročníku 2000 se umístila následovně: Martina Lepková 14., Kateřina Šeichová 16. a Erika Adamíková 17. Ivana Rundštuková, která závodila ve dvojboji, skončila 13. Všem děvčatům přejeme hodně úspěchů v dalších závodech! 

Poslední březnový víkend našim závodnicím začala závodní sezóna naplno -na mezinárodním závodě v belgickém Bree nás úspěšně reprezentovalo 8 závodnic. V kategorii ročníku 1996 získala Veronika Tomášková bronzovou medaili, Kateřina Jirmusová skončila 6., Nicole Kleinová 10. a Denisa Belatková se umístila na 13. místě. V nejpočetnější kategorii závodnic narozených v roce 1995 vybojovala Barbora Votoupalová 4. příčku, Dominika Alexová se umístila 8. a Lucie Brázdová 11. Mezi závodnicemi seniorské kategorie své sestavy předvedla také Lucie Zímová , která si z Bree přivezlabronzovou medaili . Všem děvčatům a trenérkám blahopřejeme a přejeme co nejvíce úspěchů v dalších závodech. 

Na závodě Veselská panenka 2008 ve volném programu získala Nikol Horáčková 7. místo, Nela Polášková skončila 14 a Barbora Horáková 13
Na závodě Veselská stuha 2008 základního programu se Lucie Vysekalová umístila 6. a Eliška Petkovská 8.
Gratulujeme! 

V anketě Sportovec Kohoutovic 2007 zvítězilo v kategorii Objev roku družstvo společné skladby kategorie E2 (ročn. 2001 a mladší) ve složení: Nikol Horáčková, Alina Chamzina, Nela Polášková, Dominika Bičanová, Lucie Havranová, Lenka Nebeská, Lucie Špičková, Monika Šmídová a Veronika Vondráčková. Děvčatům moc gratulujeme a v nadcházející závodní sezóně závodnicím přejeme co nejvíc úspěchů. 

Na závodě Břeclavský sněhulák 2008 se v konkurenci závodnic z osmi moravských klubu umístily nejmladší závodnice oddílu Lucie Vysekalová (2002) na 8. místě a Eliška Petkovská (2003) na 10. místě. Gratulujeme!